SIGUR 2017-11-21T11:38:27+00:00

Cea mai buna solutie de control acces

AUTOMATIZAREA AFACERII

SOFTWARE PONTAJ

NOTIFICARI SMS&EMAIL

ADMINISTRARE WINDOWS&LINUX

POSIBILITATI INTEGRARE

Birou mic -1 punct de trecere

Solutia SIGUR proiectata pentru birouri mici permite organizarea controlului de acces in incapere cu investitii materiale reduse. Angajatilor le sunt eliberate carduri de acces fara contact (sau alti identificatori). Iesirea si intrarea in incapere se efectueaza prin prezentarea cardului de acces de catre angajat. Pentru situatii de urgenta se instaleaza butonul de alarma pentru deschidere a usii.

Centre de afaceri si sedii administrative

Solutia dedicata SIGUR pentru sedii administrative si centre de afaceri permite asigurarea controlului de acces in incaperi si pe teritoriul adiacent cladirii (de exemplu parcare).
Caracteristici cheie:

 • un numar nelimitat de locuri de munca pentru chiriasi, precum si echipamentul LMA al serviciul de securitate, biroul de trecere, etc.
 • automatizarea proceselor de eliberare/colectare a cardurilor pentru vizitatorilor
 • scalabilitate flexibila a sistemului

Zone industriale

Instalarea SIGUR in obiectivele industriale mari permite organizarea controlului flexibil de acces atat pentru angajati cat si pentru mijloace de transport, gestionarea fluxurilor mari de oameni la punctul de trecere si evidenta timpului de lucru pentru diferite grafice de lucru, precum si protejarea impotriva accesului neautorizat al persoanelor straine si al furtului valorilor materiale ale companiei.

Hotel, motel si pensiune

Solutia SIGUR pentru hoteluri reprezinta un instrument care asigura nu doar un control al accesului, dar permite si gestionarea alimentarii cu energie a camerei, precum si conectarea dispozitivului de alarma direct la controler.
Oportunitatile software permit automatizarea lucrului personalului de servire, precum si obtinerea unei evaluari a eficientei acestuia prin analiza diversei documentatiei contabile. In plus, este posibila integrarea cu sistemul software special pentru hotel.

Locatii distribuite teritorial

Solutia SIGUR pentru locatii distribuite teritorial permite gestiunea la nivel centralizat a accesulului si monitorizarea filialelor companiei indiferent de distanta geografica a uneia fata de cealalta.
Caracteristici cheie:

 • orice distanta geografica a obiectelor unul fata de celalalt
 • suportul a pana la 65.000 de puncte de acces
 • numar nelimitat de locuri de munca
 • suportul diferitor tipuri de servere a bazelor de date (MySQL, MS SQL)
 • rezervare automata a bazelor de date
 • un grad ridicat de scalabilitate a sistemului la schimbarea numarului obiectelor sau amplasarii acestora
 • stocarea functiilor de acces in absenta unei conexiuni cu serverul bazei de date
 • capacitatea de integrare cu sistemele deja existente

Institutii mari de invatamant (Institutii de Invatamant Superior, colegii si altele)

Organizarea functionarii sistemului de control al accesului in majoritatea institutiilor de invatamant (institutii de invatamant superior, colegii, scoli tehnice si altele) ca fiind exemple de obiecte de mari dimensiuni cu o infrastructura complexa, ar trebui sa se bazeze pe principiile de interconectare maxima cu alte sisteme deja prezente la obiect. Solutia speciala Sphinx pentru institutiile de invatamant rezolva probleme de control al accesului, avand in vedere caracteristicile acestui tip de obiecte, cum ar fi:

 • un numar mare de studenti, abiturienti, profesori si personal
 • trafic mare in orele de dimineata
 • distributia teritoriala semnificativa (mai multe cladiri academice si camine)
 • mentinerea bazei de date a studentilor si a profesorilor, care este modificata in mod constant, in mod real
 • interconectarea cu multe alte sisteme independente prezente la obiect

Centre de fitness, piscine

Solutia SIGUR pentru diverse cluburi de fitness, piscine, institutii de salubritate, etc., include nu doar organizarea controlului de acces, dar are, de asemenea, instrumentele necesare pentru a gestiona toate procesele de afaceri ale acestui tip de activitate, printre care:

 • un ciclu complet de lucru cu abonamente si contracte cu clientii
 • pregatirea orarului activitatilor, inregistrarea prealabila si evidenta frecventarii
 • evidenta finantelor si stocurilor la depozit, lucrul cu conturile personale ale clientilor, vanzarea cu amanuntul in fitness-bar
 • desfasurarea unor campanii de marketing: organizarea sondajelor, informarea clientilor si analiza eficacitatii masurilor efectuate

Scoli

Solutia pe baza SIGUR ofera limitarea accesului pentru persoane straine in cladirea institutiei de invatamant, monitorizarea frecventarii orelor de catre elevi, precum si permite de a informa rapid parintii cu privire la ora de sosire (plecare) a elevilor institutiei de invatamant prin intermediul mesajelor SMS.

Contactati-ne
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?